duminică, 23 iulie 2017

secundum numarul 2 charta celorum

 Trebuie sa furi inelul de logodna al unei mirese. Dar fa-l intai sa fie pierdut apoi gasestel de unge  l-a pierdut arată-il si nu i-l mai da inapoi. Iar tu fa-te sa fii chemat in ajutorul cautarii lui in ziua nuntii o dorința amiresei fiind indeplinita acea dorința fiind existența ta in cautartea inelului dar si in dezlegarea destinului si cailor incurcare de univers la carerea omului din rai in creație.. astfel omul avand acces de neatins la lumea ingerilor dar ingerii acces nemarginit la lumea oamenilor. Cautarea miresei a durat trei zile si a fost purtata pe caile dintre lumi pentru a deschide ușile pecetruite de veșnic, ingerul timpului. Primul inger cu care se va lupta copilul va fi timpul.
Acest fapt e o cale de reintoarcere a miresei la viața reala dar de fapt deschide cu inelul ușa temporala cu care oglinda ajunge sa se sfatuiasca cu sine si sa devina oglinda adica un prim pas din planul de cucerire a lumii si al doilea pas alfratelui spre planul lui insemnand un pas inapoi pentru copil pentru redobandirea lumii asta face trei pasi inapi plus trei inainte minus dumlura oglinzii egal un pas adica o moarte de inger a vesniciei a carui puteri intra in slujba copilului și implicit a oglinzii.
Cu fiecare pas in cunoasterea lumii ingerilor un inger cade de pe treapta lui pe care copilul urca spre  tronul divin gol de pe care va putea vedea in intregime universul pentru a-l intelege si pentru a-l ierta de fapta lui de razvratire impotriva unanitații.
Dar urmatoarea treapta e a elei cu ea nu e de luptat nesțiindui-se inca puterea ci doar arma cea avvietii și a morții prima treapta fiind a fratelui ei ințelepciunea a doua a timpului iar a patra a luminii din foc care intotdeauna se va intrepta dinspre om spre divin. Multe trepte mai sunt pana la tron iar unii ingeri se auto decad pentru a rupe treptele si a nu mai facilita urcarea pe tron. Prima moarte si prima viața a copilului, viața a doua.
Din viața a doua un mic acccident rezolva cu ușurința moartea iar daca nu ela e prezenta pentru a i-o inmana deja s-au format clanuri re revolta impotriva vieții lui a caror prim sfatuitor este ela care in calitate de inger pazitor este mana dreapta a copilului si implicit purtatorul sabiei, se pare ca ingerul luminii facea deja parte din clanul ingerilor princiar si s-a demis in folosul oglinzii urmatorul inger a carui treapta e rupta este abundența, se pare ca eroul nostru are dreptul sa decida ori pasește in gol și moare ori va sari și se va lupta cu cel mai puternic inger, puterea, se pare ca a doua moarte l-a adus la viața, viața a treia,
În viața a treia puterea cucerește pamantul cu forțe nevazute iar oglinda îi ofrera puteri supranaturale, primul pas de cucerire a lumii a fost facut dar fiinca puterea s-a auto demis pentru a cadea pe pamant și inlocuit pe treapta ingereasca de alt inger copilul va trebui sa moara pentru a se lupta cu acesta ela îi ofera atingerea mortii dar tot o data copilul o primește și pe cea a iubirii cand un inger se indragostește de un om este dezarmat de puterile sale divine, ele devine om ireversibil iar copilul se va lupta cu ingerul focului de pe treapta puterii nemijlocit cu armele elei. Deși ela nu mai este de partea lui in lumea ireala sufletul lui este inundat de iubirea ei si totodata de puterea asupra vointei lui si asupra mortii si vietii personale in viata ingerilor, focul il invinge pe copil și il omoara dar omorand un om ingerul focului cade iar oglinda ajunge pe urmatoarea treaota viața a treia copilul și ela pentru prima oara fața in fața deplin ura si iubire îi despar și in același timp soarta umanitații care se scanda in golul nemarginit dintre ei. Urmatoarea treapta este spațiul existenței cunoscute prin creație. Urmatoarele doua trepte cuvantul și voința, cele doua trepte imbatabile și doarsubstituite vicarial de ingeri in lipsa divinului nu stim ce se va intampla pentru ca lupta a trecut din lumea ingerilor in lumea interioara a copilului.

P.s. Pe maine  oricand va fi acesta.
Fii bine  in interior și nu perfect la exterior caci aceasta este inșelatoare cand vine vorba de verticalitate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu