duminică, 23 iulie 2017

secundum numarul trei lupta și victoria finala( marturisirea, terția*)

Da ai ghicit vicarii sunt ultimi doi ingeri princiarele sfatuitori dar scaunul divin este protejat de tronuri ingeri ai ordinii universale stalpii și valurile în care viața iși curața moartea și își hranește cu viața viața cu moarte și viață valurile învolburate fiecarui cate unul fiecaruia cate o ordine original stabilita spre stapanire, iar copilul urmeaă sa se lupte cu ordinile universului pana la secaarea izvoarelor vieții și înlocuirea lur cu unele auto sufciente stapanite de ingerii a caror puteri unite pana atunci individual separate vor fi unite in guri de varsare unite in singuta tiranie regala a celui singur, a oglinzii intruchipate..
 Universul incepe sa arda autosuficient ca o faclie plutind intr-o lampa plina ochi pana in buză intro gura cascata sferic de ulei.
 Dupa lupte crancene copilul ajunge pe tron dar cu experiența la fel de sporita ca a oglizii uitand de cate ori a murit dar șimțind din ce in ce mai clat inexistența din moarte din cauza posesieu duale asupra sinelui dublat de oglinda armtele ingerești sunt impartite in doua tabere cu un singur general copilul și oglinda cine va invinge cand copilul alege ca razboiul sa fie real pentru a avea puteri real stapanitoare asupra puterilor dobandiita de oglinda, puterea elei s-a descoperit ea este neștiința. Fiind in totalitate de parte copilului și fidelă in totalitate lui. Se pare că o data cu aducerea luptei pe planul real lumea i-a fost facilitata oglinzii este libera sa o posede singurul adversar este copilul care are o armata ce revine la viața dupa infrangere cu forțe inzecite creațional cine va caștiga cand lumea primește noi forme și este supusa altor zece zile ale creației. Unde se, va opri lupta? Cine cui ofera victorii și cine caștigă cand omului i se deschid tainele cerului și vere marginile universului fara divin in el. Lupta trece pe terenul fiecarui om in parte cand vede mununile cerului și decida sa le creada drept autosuficiente cade și devine înger intrupat în lupta contra oglinzii iar armata copilului se dizolva din interior din cauza refuzului luptei. Cine va câștiga?
P.s. și s-a facut dimineața și soarele rasare pentru ca cerul este lumina iar strigatele luptelor s-au transformat in ciripit de pasareledeasupra tronului este întotdeauna cerul iar el este cel ce dezleaga tainele cele neștiute ale lumii dar atunci cand caine intunericului sunt luminate și stelele ințelepciunii devin un singur soare iar toata lupta descopera o singura realitate care se stapanește pe sine doar cand este vine prin lumina si se pierde pe sine cand lumina o parasește

P:S; luptele anexe ale eroului sunt mari batai de cap de aceea vor urma mai mult si dura la fel sa speram ca rezumatul va provoaca la o reflectare postun anterior viitoare inca nedefinită conturata creata reflectata imaginata ori finita. Cesul se taie in doua ca un val iar neștiințele cad asupra omului ca un val al unțelegerii neînțelese astfel razboiul oferin victoria rațiunii umane megiata de forțele vazute și veșnic incarcerate in ordinea universala a ingerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu