duminică, 6 decembrie 2015

De geaba

Din 48 de simțuri, numai unul mi-a rămas

da, teoria cu universul rămâne, doar că, am perfecționat științific unele lucruri. Universul e o materie în care sistemele solare se scaldă. Când o planetă nu se mai învarte ea se stinge, pentru că forța cu care se învâtre este forța cere o ține vie de aceea gravitatea nu este o forță de atracție spre pamant ci o forța a universului care pune presiune pe pământ. de aceea forța giraționlă a pamantului îl ține pe o traiectorie constantă în jurul soarelui ca un ghemotoc ce se rostogolește. dar acest ghemotoc are si forță interă de învârtire. de aceea, cred că forța internă a pământului e o bilă ce ce învârte sub propria inerție, dar și cu forță de presiune exterioară, acea inerție creează și învâtrirea pământului asupra propriei axe acea învâtrire îl mișcă și în această materie lichidă a universului ținîndu-se nemișcat în echilibru ca un titirez ce se învârte dar și spiralează în jurul soarelui. în timpul girării, circulației și spiralării, pământul vibrează creînd forță de rezistentă în exterior asfel dislocând spațiul în care se află. spațiul dizlocat pune presiune pe pământ în funcție de volumul ce se extinde ca un burete din interior din locul lui de aceea presiunea se formează si asupra aerului care se întrepătrunde cu spațiul (sau cerul cum ar veni). astfel ajungem, la concluzia că gravitația este o forță exterioară pământului materia stand pe pamânt precum o picătură stă pe geam. dar și datorită unei forțe statice mai mari decăt forța girațională extinsă cu punct vectoral în centrul pâmăntului, unde gravitația e mai mare gradual micșorându-se spre exterior. forța interioară de girare reacționând la forța exterioară de presiune, creând efectul de propagare a forței de girare precum mersul pe role, patine sau când pui frâna, reacția fiind continuarea forței ca o constantă statică.
 bun, acuma sa revedem cum lumina se elimină în spațiu datorită forței de gitare ce nu o poate reține și o elimină, ea reacționând din forța inițială dar și din atracție gravitațională să recapitulăm Forța dravitaționază e o dizlocare de spațiu lumina e o materie mai fină decât materia spațiului țimpul poate fi lafel o dizlocare de spațiu care reacționează la forța girațională creând perpetuare cu reîntoarcere la sine in alt punct adică spiralarea materiei în spațiu timpun este mișcarea materiei, prin urmare dacă un lucru nu se mișcă sau nu intra in sincron sau nu e purtat de forțe sau merge împotriva ordinii e pe moarte sau spre ieșire din materie spre o ordine supra materială... revenim... cum și de ce contradicțiile în gravitație, ei bine spațiun dizlocat e ca o membrală pe care sari are forță și de atragere dar și reacția de respingere ei bine el este condensat în jurul pamantului datorită dizlocării forța de girație influențân d și materia exterioară prin urmare universul e o materie armoizătă de diferite forțe dravitaționale intrate în sincron dar care păstrează natura intactă de forțe externe adică toate sunt la fel dar la grămadă datorită comunicării eficiente.

P.S. Venim cu treburi mai serioase (sau neserioasse dupa cum se dovedește a fi literatura) pe celalalt blog. (poate fi gravitatea o materie? și timpul la fel o materie? pentru că vorbim de existență a unei materii ca reacție sau prezență influențională în materie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu