marți, 3 noiembrie 2015

Când am început să trăiesc cu jumătate de măsură

48 de etichete pe niște sticle de alcool

păi dăcă totul ni se trage de după faptele noastre cum de dăm vina pe altcineva pentru cele ce ni se trag. se aud sunete de răsculări si trompete de strigare. si eu sunt mânat doar de dorul de a auzi vocile mai de aproape. cand oameni incep sa huleasca ultima lor speranță inseamnă ca au nevoie de un scop al vietii pentru care să lupre si sa pateze cu suflete hârtii goale. când bunicii au luptat in razboi parinții la revoluție iar copii la proteste nepotii nostri vor intelege că lupta e cu sine. si când mai multi de sine se vor schimba si vor incepe să muncească și să are nori și să planteze stele strigătele lor nu le vom auzi tot noi ci zorii zilei care vor inceta să mai răsară până când cei ce nu vor să facă binele nu vor mai face răul si viața si-o vor pune la învoială pentru adevărul pe care viața își gonește cărarea. cân copii au inceput să strige la statui demisia rusine îi va fi artistului ce a luat bani să o modeleze benevol. iată că deși fiecare își dorește lenea simte durere atunci când strigă alături de fratele lui că sângele lor asteaptă să fie vărsat pentru o dreptate goală a unuia ce doar cu o semnătură poate aduce tăcerea multimilor sau strigătul mut din spatele luminilor cu fum. dacă zgomote de fiare sună prin cer atunci libertatea lor e pe drum. dacă lupul trimite la ușa vulpii iepurii să strige depăduchierea. ursul se va simți jenat de mulțimea ce îi propune la balcon vino și ne ajută sau fine împotrivă.
a cui e vina? mă simt personal jenat că trebuie să lucrez pentru cineva ca să trăiec din banii pe care îi primesc de la o mână tremurândă. am ajuns oare acolo unde totul e pe gratiz? mi se pare că istoria incă nu a ajuns la pagina noastră. de ce nu învățăm la scoală despre noi? despre ce mai putem descoperi despre tot ce suntem capabili. incă ni se spune că nu avem loc pe pămând. dar vom triga și vă vom arăta că suntem vii și avem loc nu peste voi ci noi cu noi si voi vedeți-vă de treabă fără noi, că noi nu mai suntem cu voi. de voi nu sunteti cu noi și nu ne deranjati pe trumul nostru spre casă pentru că ne vom lasa călcati in picioare inainte de a ne insoti cu voi ca să ne conduceți acasă.

P,S. Dacă uman este să trăim. nu vă omorâți pentru umanitate pentru că veți lupta inuman și darul va fi moartea si atât.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu