vineri, 22 august 2014

Cu ura

Dedicatie pentru ala care te simti, alaturi de 48 de cuvinte de dulce, zaharisite, aromate cu injuraturi pentru sufletelul tau cald de ****t
 ATENTIE! Daca altcineva se simte si imi esti prieten bun, e valabil si pentru tine!

Fetele din Moldova sunt cele mai frumoase. Asta, nu inseamna ca sunt Curve! De ce crezi ca sunt atatea Biserici pe aici, pentru ele!
Degeaba vii cu limba scoasa de un cot, ca un animal urat, in calduri, ca mirosi a hoit de cum iti anunti venirea. Asteapta, ca cele stricate vor veni la voi. Cele bune, serioase, sunt implicate si serioase de ani buni.
Daca ale voastre sunt urate, asta e, pentru ca le considerati carpe, ale noastre sunt copii, copile, fete, femei, mame si bunici frumoase, alte nume, nu mai au.
Daca vii sa admiri, esti bine venit si ia aminte, dar gandeste-te de doua ori, de ce fata si caracterul tau, ce seamana cu descrierile ce le faci altora, nu sunt apreciate nici aici.
Cu drag, si cu dragoste pentru locurile pasnice si frumoase, de unde vii, iti urez drum bun, acasa.
Te cunosc de putin timp si imi esti simpatic, dar pestele se impute de la cap, arati ca o reprezentare a oamenilor buni, caracteristica gererala a zonei tale natale, dar sunt jignit de simpla ta imagine si prezenta.
Nu stiu cum faci treaba la tine acasa, si poate o faci bine, dar nu veni sa faci pe madularul unde nu iti fierbe oala, ai merita un bocanc in crestet, dar, din pacate, sunt slab si nu sunt violent. Aceasta e o metoda mai simpa de a-mi face explicite, sentimentele de simpatie fata de caracterul tau infect. Bai glumele tale sunt bune, dar din pacate nu glumesti, tu chiar gandesti stupid, chiar daca iti spui cu inteligenta prostiile. 

P.S. Aduc tribut diacriticile, pentru accentuarea lipsei de respect, venite alaturi de mesaj. Da, prea tarziu sa ma maturizez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu