vineri, 11 august 2017

la rasaritul stelei cazatoare din amurg

48 de ganduri uitate

am uitat gandurile de astazi da nu e nimic vor veni altele iar daca leam uitat inseamna ca erau mai putin importante decat cele pe care le retin. iata ca am ajuns intre viata sa trecerea din aceasta viata exista o lupta continua intre constienta si intre inconstienta dar cem mai mare conflict este indreptarea inspre unele dintre ele la un moment dat in viata. credinta ta te-a mantuit? dar cum merge treaba astavii la cel mare si ii oferi un cadou si el zice bravo indeplinesti cerintele?
dar cum merge alta treaba cu lumea celor adormiti care mai stau de vorba cu cei vii iar cei vii mai au 40 de zile de trezviața. foarte frumos dar harul nu moroase a bani. cum se sbat cei mici sa creasca si cei batrani sa mai indure o clipa viata iar asemanarea e izbitor de asemanatoare cu scopuri diferite mare este dumnezeu.
nervii nu sunt inlocuirea linistii sau calea catre ia. dar care sunt semnele vietii acele semne totemice doua vulpi si o alta mai departe  iar apoi una tapetata pe asfalt un soricel trece strada o bufnita șade in mijlocul drumului iar a doua seara se fereste ca sa nu mai treci peste ia sau peste acea pasare iar tapet. o alta problema am inainte si de fazanul care trecea strada de dimineata si de stolul de turturele de pe fire si de la marginea drumului. problema e ca sunt foarte multi caini loviti pe strada cau unu pe kilometru o data pe saptamana altul. chiar cainii sunt devina ca trec strada sau si masinile merg prea repede și neatente

 despre aceste semne despre cei ce se nasc si despre cei ce pleaca alta dara un bunic si un stranepot asteapta sa intre și sa iasa la coada acestei vieti iar nua mie imi ramane sa accept pe cei ce vin ca persoane mai mult decat apropiate si prietene ca oameni ce ma schimba si ma trec la nivelul urmator dar iata ca prcesul este nevoias si el ramane in fosta lor de a indura si forta noastra de a le fi alaturi la bine si la greu bunul dumnezeu sa ne ajute si sa ne primeasca in aceasta viata sanatosi si intragi iar in viata de apot bineplacuti privirii lui iata ca nu doar noi ne regatim de cele trei principate trepte si taine botez inmormantare nunta maslu. ci si cei ce sufera cu noi si ne imbarbateaza amintindu-ne ca putem fi ajutor si de ajutor.

P.S. cand suferinta si ucuria se sincronizeaza lacrimile vin pentru cele bune sii penntru cele criste cum sta treaba ca esti trist pentru cele bune care au trecut si nu vor mai fi si bucuros pentru cele bune care vor veni dar inca nu sunt. amin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu