sâmbătă, 5 august 2017

gând post apolescentin

48 de nedumeriri clare

oare de acum sunt matur? am trecut de levelul copilariei fulgeratoare?
 nu stiu dar daca sunt tata si sot inca neînveșnicit mai am timp sa ma maturizez? multe intrebari raspunsul e clar vremea a trecut și eu sunt deja aici dumerit de ce am de facut si ce nu mai am de facut dat problema dată de la care a plecat inca si  acest blog existenta lui ce iseamnă. citeam si sunt inca la jumate adolescentul miop de eliade. de ce mai era nevoie sa iti numesti romanul roman. da exxact acelasi lucru il fac si eu si aproape acelasi motiv il am nu ma compar cu el e alt nivel timp si asa mai departe sunt inca tanar lasati-ma doamna in pace, ganduri peste ganduri si uite unde am ajuns. nicaieri. m-am regasin in romanul numit romanul lui. e ok foarte fain și curajos sa isi ofere claritatea minții unei foi albe si coerent scrisa conform realitatii. dar alta e problema mea a schimbat motivul romanului. asa cum fac si eu romanul al trebui sa se cheme un roman schis la indoiala dar al meu ar trebui sa se cheme nu on going ci to be eventuali see we dont nou how or when.
 poate ca efectul scrisululi nu sia facut in totalitate efectul inca sunt desdezamagit cu stiinta si nestiinta de mine si se pare ca ultima oara contractul cu nefericitul a dat roade era sa iau foc la propri si al meu saselea simt ori a premeditat ori ma predispus la eveniment cert e ca nu mai era mult si parjoleam acum in viata de apoi bine parpolit si sufleteste si trupeste si trupeste inca di cuprorul zilei si al noprii din vara asta caniculara pacatoasa si binecuvantata dar vai de pacatele mele.
tata fiu si sot... daa... ce sa si spui sa ajuns fudulu prost in targ inainte de vreme cu si fara vreme cine stie cum si cu ajutorul cui cert e ca ma cert cu mine si se pare ca am ajuns adus de cineva aici cu premeditare anterioara dar se pare ca treaba merge ca pe roate de treaba avem si daca nu avem ne facem si ar fi mai bine sa folosesc monofrecventa si atentia netului mai mult aici pentru ca nu mai sunt vlajgan tanar si prost ci trebuie sa fiu mai matur pentru ca m-a ajuns maturitatea pe dinainte si ma asteapta dupa colt da se pare ca am ajuns pe locul doi in cautarisi da inca nu am ajuns la tainele tainelor si se pare ca nu va fi atat de aproape venirea a doua dupa nevederea de apoi. si nu nu sunt un blog de matrimoniale daca asta cautai si nici distanta egala pana la un site porno mai lasa laba de urs pe urmele uitate ale paburii si apuca-te de scris sau citit sau lopatat sau ceva ce nu te spurca poate poate nu arzi in iad sper. doamne ajuta si viata indelungata la toti si pace celor care au trecut iar viata celor ce s-au nascut la multi ani fiule... frate tata. mama rude neamuri mosteniti pmant vecini munca dusmani.
p.s de la munca pana peste drum putin mai este de la lucerna la un pat de burete cati va ani ia-ta -ma aici esti mandru de mine asta mic eule?. ucii se uita in trecut ca sa fie mandrii unde au ajuns eu vreu sa ma fac mandru pe cel mic sa ii spun ca are acum un prieten de varsta lui si e ok toti ii vorc cunoaste gandurile sau poate nimeni dar macar sunt stiute si ramase in timp trecut prezentului pentru viitor.

P.S.  si da romanul e aproape gata dar am uitat ce era impoartant de mentionat a o similaritate cu celelalt roman este ca in loc de admitere definitival ultimele legaturi la roman si da am luat admiterea slava domnului desi au fost pecetruite cu parere de rau de nedumerirea disperata a vremurilor abstract mutilate de intarzierea mentala. a celor ce sunt nu sut dar revin la ce nu sut crezand ca nu sunt stiind ca nu vor fi atat gaga te rog termina definitiv cu ceea ce faci nici tie nu iti plc nici altora nimanui nimeni nu aproba astfel de comporament e antisocial anti uman anti progres anti decenta antilibertatea omului si anti abuz inter uman ti se pare ca vrei dar nu mai stii ce vrei si rezolvi asa contra cost cat mai ai de pierdut din nimicul cu care ramai dator pe zi ce trece? da am o problema vezi-ti de ale tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu